7 de setembre del 2012

Operació Garzón. Homenatge als repressaliats del '92

El proper dijous 20 de setembre, a les 19:30, al Centre Cultural de Granollers, entitats i organitzacions polítiques del Vallès Oriental organitzem el passi del documental “Operació Garzón contra l'independentisme català”, produït per Llibertat.cat i Zeba Produccions, que fa memòria d'un esdeveniment totalment silenciat: la ràtzia repressiva que va patir el moviment independentista català l’any 1992 amb l’excusa de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona.

L’objectiu d’aquest acte és retre un homenatge a totes aquelles persones que van patir les detencions i les tortures fa vint anys, de les quals l’esquerra independentista se’n sent hereva, en un any en que la repressió contra el moviment independentista s’ha aguditzat, en aquest cas a causa de les mobilitzacions per la vaga general. Aquelles detencions van ser denunciades i han acabat amb una sentència del tribunal d’Estrasburg condemnant l’estat espanyol per tortures i detencions injustificades.

L'acte comptarà amb la presència d'algun dels encausats com Ramon Piqué o Lluís Quintana, veí de Granollers, entre d'altres. La presentació anirà a càrrec del periodista David Bassa
Us esperem el proper 20 de setembre per recordar i reflexionar sobre les repressions que hem rebut i estem rebent l'esquerra independentista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada