4 de setembre del 2012

Diada comarcal 2012

Enguany la Coordinadora de l’Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny, integrada per organitzacions i casals de la comarca, celebrem per cinquè any la Diada de forma unitària. Com el passat any, Cardedeu serà el municipi que acull l’acte. Aquest es realitzarà integrament a la Plaça Sant Corneli a partir de les 20h del diumenge 9 de setembre. El lema escollit “Ni pacte fiscal, ni pacte social. Independència, socialisme, Països Catalans” deixa clar el tarannà de l’acte, que servirà per reafirmar la idea que sense sobirania real –nacional i econòmica- mai serem un poble lliure.

A l’acte hi podrem escoltar el parlament polític de la nova organització juvenil de l’Esquerra Independentista ARRAN que ha nascut aquest any 2012, després de la confluència de les organitzacions Maulets i CAJEI, i que com ells diuen: “Hem nascut per vèncer”. També participaran amb un parlament Alerta Solidaria –organització antirepressiva de l’EI- en representació de les persones encausades per la Vaga General d’aquest any, que a la comarca en van ser tres, una a La Garriga i dues més a Palautordera.

Per altra banda, podrem gaudir de l’actuació de colles de cultura popular de la comarca convidades, com diables i bastoners.. Posteriorment hi haurà un sopar popular amenitzat per l’actuació musical de Marcel Marimon, música en català des de la Vila de Gràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada