24 d’abril del 2013

Comunicat en suport a la tancada al IES A Cumella


En relació a la tancada que organitza l'Assembea de Mestres del Vallès Oriental (AMVO) al IES Antoni Cumella durant aquests dies, el CP Esquerda volem manifestar públicament el nostre suport.

Enfront els atacs constants que estan rebent els nostres drets, el CP Esquerda pensem que la lluita al carrer i a les aules, així com la desobediència, són tan imprescindibles com legítimes.

Per això, volem animar-vos a participar de les activitats i convocatòries de l'AMVO i a plantar cara a les retallades i la misèria a la que ens condueix el capitalisme.




Comunicat de l'Assemblea de Mestres del Vallès Oriental


Com ja sabeu el proper dia 25 d'abril es convoquen tancades a les escoles i instituts de tot l'estat en el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), contra la LOMCE i les retallades en educació.

Des de l'assemblea de mestres voldríem convidar a tots aquells que no tingueu mobilitzacions als vostres centres a participar dels actes de la tancada que es realitzarà a l'Institut Antoni Cumella de Granollers per centralitzar la mobilització comarcal.

S'hi realitzaran passis de documentals, tallers, col·loquis i assemblees, veureu el programa en els cartells adjunts que podeu imprimir per penjar als vostres centres (primer cartell en blanc i negre) i podeu difondre per la Xarxa (segon cartell en color).

Esperem la vostra presència i que us animeu a venir algun dels actes, no es imprescindible que romaneu tota la nit.

El dia 28 d'abril també es convocarà una manifestació contra les retallades en general amb una columna específica d'educació (ja difondrem el lloc de sortida de dita columna).

Ni LOMCE ni retallades, Ni Wert ni Rigau!
Ara és l'hora de lluitar en defensa de l'escola pública, la llengua i la cohesió social!
--
Assemblea de Mestres del Vallès Oriental
http://assembleamestresvo.blogspot.com/
@mestresvo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada