19 de juny del 2012

Lectura pública de Joan Fuser


El proper dijous 21 de juny a les 20h.el C.P l'Esquerda organitza una lectura pública de Joan Fuster arrel de la iniciativa engegada perllibertat.cat i maulets 

Com ens proposen els impulsors...
"Només hi ha una manera seriosa de llegir, que és rellegir"





A Escòcia, la commemoració del naixement del poeta nacional Robert Burns es celebra amb lectures públiques a l'entorn d'un àpat tradicional escocès, ja sigui en família o en centres culturals públics.

Al nostre país, seria una bona tradició començar a fer homenatges en aquesta direcció i més tenint en compte la nostra lluita pel nostre alliberament nacional. I més amb el munt de casals que l'Esquerra Independentista té arreu de la nació

En aquest cas, la proposta és la de reinvindicar el nom de Joan Fuster, més enllà de les polèmiques que pugui suscitar en alguns ambients, però està clar que no deixa de ser un dels intel·lectuals més carismàtiques del nostre país i la seva obra "Nosaltres, els valencians" s'ho mereix.

Es tractaria de trencar el silenci en tots els sentits posant la primera pedra. Amb la lectura oberta de la seva obra i si és dóna el cas comentar en veu alta alguns paràgrafs que es trobin interessats. Penseu que aquesta obra de Fuster proposava la reconstrucció nacional del País Valencià en el marc dels territoris de parla catalana: els Països Catalans', entre altres coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada