26 d’abril del 2012

28 Abril: Concentració ESCOLA EN CATALÀ

Aquest dissabte 28 d'abril, davant dels ajuntaments catalans, ens pertoca, com a poble català, mobilitzar-nos i donar una resposta contundent a les entitats i partits espanyolistes (PP, C's) que volen anorrear la nostra llengua i que organitzen actes carregats d'odi contra la nostra identitat nacional:
http://www.cronica.cat/noticia/Caja_el_Radovan_Karadzic_dEspanya_Lescola_en_catala_es_un_correccional_linguistic

Cal una resposta a les sentències judicials que pretenen reintroduir la llengua espanyola com a vehicular, la donarem aquest dissabte 28 d'abril a les 19h davant d'un gran nombre d'ajuntaments catalans; llegirem aquest manifest (adjunt PDF), on deixarem ben clar que no acatarem cap sentència contra el català.

Us animem a fer la màxima difusió de les concentracions
ATUREM LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM CONTRA L'ESCOLA EN CATALÀ. CONCENTRACIÓ DAVANT DE L'AJUNTAMENT (A Barcelona la concentració tindrà lloc a plaça Sant Jaume).

Recordar-vos, a més, que la campanya de recollida de signatures per blindar el català per llei continua fins a la finalització del curs escolar, descarregeu-vos el PDF adjunt i, quan el tingueu omplert, feu-nos-el arribar a ESCOLA EN CATALÀ apartat de correus núm. 85, 08080, BARCELONA.

Contra el català, ni un pas enrere!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada