15 de març del 2012

Vers femení, jornada inaugural de Versos Lliures

Després de l'acció poètica col·lectiva, aquest dissabte 17 de març a la Casa de Cultura Sant Francesc, comencen els Versos Lliures 2012 amb una jornada inaugural on la DONA esdevindrà el centre, l'excusa i el motiu del tret de sortida.

Vers Femení


A partir de les 19h tindrem la presentació del llibre "Màscares i reclams. 20 dones poetes interpreten Montserrat Abelló" (Curbet Edicions, 2012) amb Vinyet Panyella.

Després de la presentació, a dos quarts de nou, les poetes Mireia Calafell, Meritxell Cucurella-Jorba, Sònia Moya i Blanca-Llum Vidal i Vineyet Panyella oferiran un recital per cloure la jornada.

Tot plegat serà sota l'atenta i apassionada mirada de Montserrat Abelló, que trepitjarà Granollers de la mà del C.P l'Esquerda i en el marc dels Versos Lliures.

Abelló és una de les poetes contemporànies de referència, amb una llarga trajectòria com a traductora i amb una obra que amplia els horitzons de la nostra terra i allibera estigmes i prejudicis de les dones. Abelló és Premi d'Honor a les Lletres Catalanes i Premi Nacional de Cultura 2008, entre d'altres premis i reconeixements.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada