10 de juny del 2013


L'Esquerda tanca el casal popular a finals de juny, però continua viva

El cap de setmana del 12-13 de juliol el col·lectiu organitzarà una festa de comiat

Imatge en línia 1

Espai físic i entitat d'agitació cultural
El Casal Popular l'Esquerda ha estat durant més de 7 anys un espai popular i una entitat d'agitació cultural que ha volgut incidir, transformar i remoure la ciutat de Granollers.
Han estat 7 anys en els que hem desenvolupat diferents fronts, des d'organitzar activitats que han volgut transformar l'oci en una experiència cultural fins a donar a conèixer i enfortir els plantejament de l'esquerra independentista dels Països Catalans.

Política i cultura a Granollers
Encara recordem les primeres campanyes pel dret a decidir o el No a la Constitució Europea que varem portar a Granollers. Hem impulsat accions en el marc de “Jo també cremo la corona”, per la Llengua i contra l'engany de l'Estatut, i mai hem deixat de reivindicar les dates significatives com l'1 de maig, el 8 de març, el 25 de novembre o el 31 de maig a Granollers.
Així mateix, hem programat xerrades i debats temàtics, sempre des d'una perspectiva compromesa. Hem creat diferents iniciatives per oferir una alternativa cultural necessària, com el Cicle de Cants i Autors o el cicle de poesia exponencial Versos Lliures.
Durant aquests anys, hem vist i fet créixer la llavor de l'Esquerra Independentista a Granollers. A nivell local, hem pogut veure com es consolida el projecte juvenil a la ciutat amb la presència d'Arran. També hem estat al volt de l'encesa de motors de la CUP, que ja camina sola i amb força. A nivell comarcal, hem apostat per fer xarxa a través de la Coordinadora de l'Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny, que ens ha donat eines i ha ajudat a teixir relacions més enllà de la nostra ciutat.
El casal popular ha esdevingut un espai de trobada i confluència de persones i col·lectius. Entre les seves parets hem vist néixer i créixer projectes locals de tota mena. Hem estat capaços d'aixecar la persiana des de l'autogestió, l'assemblearisme i, sempre, sense ànim de lucre.

Una nova etapa
Com les persones, els col·lectius evolucionen i, ara, hem decidit tancar el local i encetar una nova etapa.
El proper 29 de juny serà l'últim dia que el Casal Popular obirà amb normalitat.
L'Esquerda està preparant una festa per tancar aquesta etapa pels dies 12 i 13 de juliol.
Seguim veient la necessitat d'auto-organitzar-nos per fer front al sistema capitalista i els estats Espanyol i Francès, construint alternatives critiques i transformadores per assolir una societat més justa, igualitària i solidària.
Seguirem esquerdant Granollers per construir la Unitat Popular!
Perquè tot està per fer i tot és possible!

Com sempre, el col·lectiu és de caràcter obert i et pots posar en contacte amb nosaltres a través del correu: correu@esquerda.org

L'Esquerda
@cpesquerda
esquerda.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada