12 de març del 2012

Crònica: Ecocalçotada

La primera Ecocalçotada co-organitzada per la Magrana Vallesana i el Casal Popular l'Esquerda de Granollers va ser tot un èxit, malgrat la pluja.

Cap a les 11h del dissabte 3 de març el carrer Verge de Montserrat es va anar omplint de gent, les graelles treien fum  els calçots s'anaven enfilant. Les mans de totes i tots van ser útils i benvingudes, tant grans com petits.

Més de 150 persones van assistir a l'ecocalçotada responent a la crida dels col·lectius organitzadors que perseguiem la idea de fer un àpat 100% amb productes ecològics i de proximitat a un preu popular, tot un repte!

Ja amb l'olor dels calçots al foc, els assistents van esperar el dinar tot prenent una cervesa ecològica, llegint la Directa, fent petar la xerrada i gaudint del bon ambient de la plaça.

A primera hora de la tarda la pluja ens va sorprendre amb un ruixat que va remullar les graelles i va obligar-nos a buscar aixoplug durant una estona. Però entre tots vam saber aixecar la situació amb molt d'humor i quan la cosa va amainar vam seguir la sobretaula amb normalitat.

Donades les circumstàncies, volem aprofitar per agrair la bona resposta que vam rebre per part de tothom i al mateix temps felicitar-nos per, una vegada més, haver acomplert amb èxit el repte que ens havíem proposat al casal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada